Direct2Drive'dan Muhteşem Ön Sipariş Fırsatları

13 Mayıs'ta çıkacak olan Brink'i bekleyenler için gerçekten uygun fırsat.
07.05.2011 13:11 Samet Konuksal


     Dijital oyun satımlarının önde gelen isimlerinden Direct2Drive'dan ön siparişteki oyunlara bir indirim daha geldi. Yaz indirimleri kapsamında, kullanacağınız kod ile ön siparişteki bazı oyunları %25 daha ucuza getirebilirsiniz!
 
     Aralarında Battlefield 3, Brink, Witcher 2, DiRT 3 gibi oyunların bulunduğu listede, zaten daha önceden indirimi de bulunan Brink, Hunted: The Demon's Forge, F.E.A.R. 3, Red Faction: Armageddon, Witcher 2, Dungeon Siege 3, DiRT 3 ve Saints Row: The Third'ü gayet mâkul fiyatlardan satın alabilirsiniz. Örneğin Brink, daha önceki indirimin üstüne %25'lik kodu da ekleyince, 56 TL gibi uygun fiyata denk geliyor.
 
     Bu haftasonu boyunca devam edecek kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz. Oyunu satın alırken "SCORCHIO25" kodunu kullanmayı unutmayın!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brink Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Splash Damage Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler