Discord Platformunda Reklam Dönemi Başlıyor

02.04.2024 20:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Kullanıcıların ve oyuncuların uğrak noktası olan Discord yeni bir döneme geçiş yapmaya hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre uygulama ve platform dahilinde sponsorlu reklamlar boy göstermeyi bekliyor.
 
Discord reklamları sol altta görünecek 
 
 
 
Sesli ve yazılı iletişim platformu Discord, geçtiğimiz ay kullanıcıların belirli görevleri tamamlayarak oyun içi öğeler kazanmalarına olanak tanıyan "sponsorlu görevler" sistemini aktif hale getireceğini açıkladı. Yayınlanan yeni bir rapor içerisinde ise programın bir hafta içerisinde kullanıma sunulacağı belirtildi. Diğer taraftan ücretli reklamlar platformun kalıcı bir parçası haline geliyor ve bu reklamların sol alt kısımda görüneceği iddia ediliyor.
 
Bildiğiniz üzere Discord daha önce diğer sosyal platformları gibi reklamlara bağlı olmayacağını bildirdi. Ancak geldiğimiz noktada reklam satış pozisyonları için yeni iş ilanlarının aktif olduğunu aktarabiliriz. Öte yandan geliştirici ekip kullanıcıların reklamları ayarlardan kapatılabileceğini iddia ediyor.
 
Temel olarak Discord gelir konusunda Nitro abonelik hizmetine güveniyordu. Bu hizmet kullanıcılara belirli fiyatlandırmalarla beraber sunuluyor ve Avrupa'da 3 dolar ile 10 dolarlık abonelik seçenekleri karşımıza çıkıyor. Abonelik sayesinde büyük dosyalar yükleyebiliyor ve çeşitli avantajlara sahip olabiliyorsunuz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Discord Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Discord Inc Dağıtıcısı: Discord Inc Tür: Servis Çıkış Tarihi: 13 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler