Discord Sesli Sohbeti Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor

21.07.2022 14:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Discord sesli sohbetini Xbox Series ve Xbox One konsollarına geleceğini duyurdu. Bugünden itibaren Xbox Insider'lar bu programa erişebilecek ve önümüzdeki haftalarda bu erişim daha da genişleyecek.
 
Tüm Arkadaşlarınız ve Topluluklarınız Tek Bir Yerde 
 
Discord arkadaşlarınız ve topluluklarınızla Xbox'ta bağlantı kurmaya hazır olun. Discord Sesli sohbet Xbox Series X | S ve Xbox One konsollarına geliyor. Doğrudan konsolunuzdan sesli kanallar veya grup aramaları aracılığıyla Discord'daki herkesle sohbet edebileceksiniz. Güncelleme Xbox Insider programına katılanlara gelmeye başlayacak ve yakında herkes için geçerli olacak. 
 
Xbox konsollarında yer alacak olan Discord, en sevdiğiniz oyunları oynarken arkadaşlarınızla ve topluluğunuzla konuşmanıza olanak tanır. Halo Infinite, Minecraft ve daha birçok oyunda tek tıkla arkadaşlarınızın ses kanallarına bağlanabilir ve sohbet edebilirsiniz. 
 
Başlamak için konsolunuzdaki Xbox düğmesine basarak kılavuzu açın. Ardından Partiler ve Sohbetler'e gidin ve Xbox'ta Discord sesli sohbetini dene'yi tıklayın. Burada QR kodu tarama seçeneği göreceksiniz. QR kodu sizi Discord hesabınız ile Xbox arasında bağlantı kurmaya yarayacak.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Discord Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Discord Inc Dağıtıcısı: Discord Inc Tür: Servis Çıkış Tarihi: 13 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler