Dishonored Serisi Devam Edeceğe Benziyor

29.05.2020 14:34 Gazali Çetinkaya

 
Arkane Studios'un başarılı gizlilik aksiyon serisi Dishonored devam edecek gibi görünüyor.

Stüdyonun yardımcı yönetmeni Dinga Bakaba tarafından belirtilene göre seri askıya alınmadı ve eğer yeni bir oyun yapılırsa Kaldwin ailesi ile ilgili olmayacak.
 
"IP'nin beklemeye alındı açıklaması yanlış yorumlandı ve abartıldı. Dishonored serisinin beklemeye alındığına dair bir karar olmadı."
 
"Kaldwinler ve Outsider ile ilgili hikaye sonlandı ve Dishonored tamamlandı. İleride Kaldwin ailesini tekrar ziyaret edeceğimizi sanmıyorum." 
 
Geçtiğimiz yıllarda yapılan açıklamalarda "Gelecekte neler olabileceğini kesin olarak söyleyemem, her şey olabilir fakat Dishonored serisi şimdilik dinleniyor" ve "Eğer daha fazla Dishonored oyunu olursa farklı bir durumun içinde farklı karakterlere sahip olacak" denmişti.

Dishonored serisinin ilk oyunu Ekim 2012'de ve ikinci oyunu Kasım 2016'da piyasaya sunuldu. Ardından Eylül 2017'de bağımsız hikaye genişleme paketi Dishonored: Death of the Outsider çıktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler