Dishonored'ın Yaratıcılarından Harvey Smith Yeni Bir Proje Üzerinde Çalışıyor

06.01.2021 20:26 Gazali Çetinkaya

 
Dishonored'ın yaratıcılarından Harvey Smith, Arkane Austin stüdyosunda Dishonored ve Prey geliştiricileriyle birlikte yeni bir proje üzerinde çalışıyor.

Vandal ile röportaj gerçekleştiren Harvey Smith, stüdyonun yeni oyunu Deathloop ekibine dahil olmadığını ve onun yerine Dishonored ve Prey'i yapanlarla birlikte henüz duyurulmamış yeni bir oyun geliştirdiğini belirtti.
 
Başka bir detay paylaşmadı. Dishonored veya Prey serisinin devam oyunu ya da yeni bir IP olabilir. Geçtiğimiz Eylül ayında Arkane iş ilanı yeni bir 'AAA sürükleyici sim' oyunu listelemişti. Muhtemelen Harvey Smith'in projesi.
 
Microsoft, Bethesda Softworks'ün ana firması ZeniMax Media'yı satın alacağı için Arkane de Xbox'ın birinci parti stüdyolarına eklenecek. Harvey Smith bununla ilgili olarak, stüdyoda şimdilik değişen bir şey olmadığını ve Bethesda'nın Microsoft'tan daha iyi bir ortak bulmasının çok çok zor olacağını, iki firmanın birbiriyle çok iyi uyuştuğunu belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler