Dishonored ve The Evil Within, Steam'de %66 İndirimde

26.07.2015 01:48 Ömür Gencer


       Devam etmekte olan Quakecon 2015 etkinliği boyunca Steam'de Bethesda ve id Software oyunlarında indirimler düzenleniyor. Bu indirimlerin üçüncü gününde The Evil Within ve Dishonored uygun fiyatlardan oyunculara sunuluyor.
 
       Bu indirimler dahilinde The Evil Within'i %66 indirimle 30,26 TL'ye, Dishonored'ı da yine %66 indirimle 10,55 TL'ye satın alabilirsiniz. Bu iki oyunu halen oynamadıysanız bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz. 
 
      Bu iki oyunun yanında Wolfenstein: The New Order, The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout serisinin oyunlarında da indirimler devam etmekte. Bu indirimlerin 2 gün sonra sona ereceğini belirtelim. Quakecon 2015'in indirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Evil Within Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler