Disney-Sony Anlaşmasından Önce "Sinister Six" Filmi Yapılıyormuş

18.04.2020 13:07 Özgür Eroğlu

 
Spider-Man evrenindeki karakterler hariç diğer tüm karakterlerin hakları şu anda bildiğiniz gibi Disney'de. Spider-Man'in hakları ise şu anda Sony'de. Sony, daha önce Andrew Garfield'ın başrolünde olduğu The Amazing Spider-Man isimli bir seri başlattı. Ancak Disney ve Sony'nin anlaşması sonrasında bu seri bitti.
 
Bu seri bittikten sonra da yeni bir Spider-Man seçildi ve karakterin her iki stüdyoda da ayrı ayrı gözükmesine karar verildi. Sony henüz Tom Holland'lı bir Spider-Man filmi için duyuru yapmadı, ancak geleceğini biliyoruz.
 
The Amazing Spider-Man serisinde Harry Osborn'u canlandıran Dane DeHann ise eski Spider-Man serisi ile ilgili bir açıklamada bulundu. Söylediğine göre Disney ve Sony anlaşmadan önce bir Sinister Six filmi geliştiriliyormuş. Anlaşma yapıldıktan sonra proje kendiliğinden iptal olmuş.
 
Sinister Six; Dock Ock, Kum Adam, Elektro, Akbaba, Mysterio ve Kraven'den oluşan Spider-Man'e karşı oluşturulan bir grup. Her ne kadar bu film zamanında iptal edilse de Sony kurduğu yeni Spider-Man evreni için bu grubu tekrar toparlayacaktır. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler