DoA: Dimensions'ta 3D Efekt Frame rate'i Düşürüyor

3D efekt oynanışın akıcılığına etki etmediği sürece yararlı olabilir.
09.01.2011 11:17 Alkan Adakaner


    Dead or Alive: Dimensions, 3DS'in görsel gücünü en iyi kullanan oyunlardan birisi gibi görünüyor. Oyunun videolarına bakınca görseller bizi memnun etmeye yetiyor. Bu oyun hakkında ilginç bir bilgi Famitsu'da yayınlandı.
 
    3D efekt kapalıyken Dead or Alive: Dimensions, 3DS'te 60 fps'de (Frames per Second - ekranda bir saniyede görünen kare sayısı) çalışıyor. 3D efekti açtığımızda ise fps oranı 30'a düşüyormuş.
 
     60 fps bir oyunun akıcılığı için mükemmel olarak yorumlanıyor. Bir oyunun 30 fps'de çalışması ise sorun olarak görülmemeli, çünkü 30 fps oyunlarda oldukça akıcı bir görüntü sağlıyor. Zaten geliştiricilerin çoğu 30 fps'de oyun geliştirmekten memnun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive Dimensions Platformlar: 3DS Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 1 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 2 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 3 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Toys for Bob Ekibi Yeni Oyunu İçin Xbox İle Anlaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler