Doctor Strange 2'nin Yönetmeni Sam Raimi Oldu

15.04.2020 13:28 Özgür Eroğlu

 
Disney'in yarattığı Marvel Sinematik Evreni'nin bir başka filmi Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın yeni yönetmeni belli oldu.
 
Marvel sinema dünyasının başarılı filmlerinden olan Doctor Strange'in devam filmi için en başında bir yönetmeni bulunuyordu: Scott Derrickson. Filmin korku filmi ağırlıklı olup olmaması konusunda bazı fikir ayrılıklarından sonra Derrickson projeyi bırakmıştı. Bir süredir yönetmen arayışında olan devam filminin yeni yönetmeni ise Sam Raimi. İnsanların ikiye bölündüğü Tobey Maguire'lı Spider-Man filmlerinin yönetmeni olarak tanıyoruz kendisini. 
 
Umuyoruz Sam Raimi başarılı olur ve kaliteli bir film izleriz. Filmin başrolünde yine Benedict Cumberbatch bulunuyor. Diğer oyuncular ise şu şekilde: Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor ve Benedict Wong. Filmin çekimleri Haziran ayında başlayacak ve 5 Kasım 2021'de vizyona girecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler