Dominic West Tomb Raider Film Ekibine Katıldı

28.01.2017 04:49 Gazali Çetinkaya

 
 
   Yenilenerek beyaz perdeye gelecek olan Tomb Raider filminin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. O isim ise Dominic West.
 
   The Hollywood Reporter adlı sitenin haberine göre Dominic West filmde Lara Croft'un babasını canlandıracak. Dominic West'i 2002-2008 yılları arasında süren The Wire dizisinden tanıyoruz. Lara Croft'u ise Alicia Vikander oynayacak.
 
   Daha önce açıklanan duyurular ile AMC'nin Into the Badlands dizisinde Sunny karakterini ve Warcraft filminde Gul'dan'ı oynamış Daniel Wu'nun filmde rol alacağını öğrenmiştik. Bunun dışında Roar Uthaug (The Wave) tarafından yönetilecek filmde Walton Goggins de kötü adam olarak bulunacak. Walton Goggins daha öncesinde Quentin Tarantino'nun Django Unchained ile The Hateful Eight filmlerinde rol almıştı. Ayrıca kendisi Sons of Anarchy dizisinde de bulundu. 
 
   Tomb Raider filminin vizyon tarihi 16 Mart 2018 (Amerika Birleşik Devletleri).

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler