Donkey Kong Country Returns 3D'den Ayrıntılar

06.04.2013 11:09 Alkan Adakaner


      Nintendo Wii'de büyük hem satış, hem de kalite yönünden büyük başarı yakalayan Donkey Kong Country Returns şimdi 3D görüntü desteği ile 3DS ekranlarına geliyor. Oyunun 3DS sürümü için bazı ayrıntılar da ortaya çıktı.
 
    Öncelikle oyunun tamamını lokal bağlantı desteği sayesinde bir arkadaşınızla birlikte bitirebileceksiniz. Bunun yanı sıra oyunu daha kolay hale getiren "Easy Mode" da eklenecek. Bu modda bize fazladan enerji verileceği söyleniyor.
 
    Nintendo'nun açıklamalarına göre Donkey Kong Country Returns 3D'ye özel olarak yepyeni içerikler de karşımıza çıkacak. Nintendo'nun açıklamasında bu içeriklerin ayrıntılarına ise yer verilmedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Donkey Kong Country Returns Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Monster Games Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 6 Dk önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 2 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 3 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler