Donkey Kong ile Ormana Dönüş

15.06.2010 21:54 Ersin Kılıç


 
     Nintendo'nun klasikleşen karakterleri arasında yer alan Donkey Kong, yeni oyunu ile sizleri bir kez daha ormana davet ediyor.
 
     benim için Nintendo konferansının en sevindirici açıklamalarından birisi de Donkey Kong'un yeni oyunu oldu. GBC'daki oyunu ile oldukça eğlenceli bir yapı sunan Donkey Kong bu sefer Wii'de evlerimize konuk olacak.
 
     Oyunun yayınlanan ilk videosu oldukça eğlenceli idi. Tam bir platform oyunu nidasında ilerleyen Donkey Kong Country Returns, grafiskel anlamda da oldukça başarılı gözüküyor. Özellikle bazı gölge sunumlarının kullanıldığı kısımlar oldukça etkileyici idi. Muz topladığımız sarmaşıktan sarmaşığa atladığımız oyun sadece Wii için piyasaya çıkacak.
 
     Oyunun konferans sırasında yayınlanan tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Donkey Kong Country Returns Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler