Don't Starve: Reign of Giants Erken Erişime Açıldı

03.04.2014 07:51 Samet Basri Taşlı


     Klei Entertainment tarafından geliştirilen Don't Starve için yayınlanan ilk DLC eklentisi, keşfedilecek bir çok bölge, iki yeni karakter ve adında da bahsedilen devler ile birlikte Steam üzerinden erken erişime açıldı.
 
     Normalde 5$ fiyat etiketiyle satılacak olan DLC, erken erişim sebebiyle %20 indirimde ve 3.99$ fiyatı ile satın alınabilir durumda. Oyunu orjinal oyun ile birleşiyor ve bütün yenilikleri oyunun ana menüsünden aktif hale getirebiliyorsunuz.
 
     Şu anda Steam üzerinden Linux, Mac ve PC'de oynanabilen Reign of Giants'ın PS4 versiyonu için herhangi bir çıkış tarihi verilmedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Don't Starve Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Klei Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 24 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 27 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 48 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler