Don't Starve: Shipwreck'in Çıkış Tarihi Açıklandı

19.11.2015 02:23 Ömür Gencer


     Yaz mevsiminde Don't Starve için duyurulan yeni DLC için yeni bilgiler nihayet geldi. Geliştirici ekip Klei Entertainment, oyuncuları denizlere sürecek yeni DLC'nin çıkış tarihini açıkladı.
 
      Belirtilene göre Don't Starve: Shipwreck, 1 Aralık'ta PC için Steam Erken Erişim üzerinden oyunculara sunulacak. Bu DLC oyuna yeni mekanikler eklediği gibi yeni mevsimler, yaratıklar ve  biomelar ekliyor. 
 
        Klei Entertainment, DLC'nin Don't Starve Together'da çalışmayacağını belirtiyor. Son olarak bu DLC'nin mobil sürümü ve konsol hakkında konuşan yapımcı şimdilik DLC'yi PC'de olabildiğince iyi duruma getirmeye odaklandıklarını dile getiriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Don't Starve Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Klei Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 24 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler