Don't Starve: Reing of Giants'ın PS Vita Çıkış Tarihi Duyuruldu

25.08.2014 20:42 Ömür Gencer


      Klei Entertainment'ın geliştiriciliğini yaptığı uzun soluklu survival oyunu Don't Starve için bildiğiniz gibi Reing of Giants adında bir ek paket bulunuyor. Son olarak PlayStaiton 4'e gelen bu ek paketin PlayStation Vita sürümü hakkında yeni detaylar verildi.
 
       Klei Entertainment'in kurucusu Jamie Chen yaptığı açıklamayla Reing of Giants ek paketinin PS Vita için 2 Eylül'de geleceğini duyurdu. Oyunu ve Reing of Giants ek paketini içinde bulunduracak The Giant Edition'ın fiyatı 14.99 dolarken, sadece ek paketin fiyatı 4,99 dolar olacak.
 
     Chen, bazı kodlama değişiminden ötürü Reing of Giants PS Vita'daki kayıt dosyalarının PS4 ile uyumlu olmadığını belirtti. Yani ne yazık ki cross-save özelliği bu ek pakette yer almayacak. Buna rağmen ek pakette cross-buy özelliği bulunacak. Yani oyuna PS4'de sahipseniz PS Vita'nızda da oynayabileceksiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Don't Starve Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Klei Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 1 Saat önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 4 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 6 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler