Doom 4'ün Senaryo Modu 30 FPS Olacak

Doom 4'ün ilk ekran görüntüsü ve videosunu sabırsızlıkla bekliyoruz
22.08.2011 10:09 Alkan Adakaner


      id Software hala Rage üzerindeki çalışmalarına devam ediyor, ama ünlü firma bir yandan da Doom 4'ü geliştiriyor. Rage'i heyecanla beklerken bir yandan da kulağımız Doom 4'te olduğunu inkâr edemeyiz. Ne de olsa Doom serisi oyun dünyasında çok önemli bir yere sahiptir.
 
     John Carmack, Doom 4 ile ilgili uzun süre sonra ilk defa bir açıklama yaptı ve oyunun senaryo modunun 30 FPS (saniye/kare oranı) hıza sahip olacağını, buna karşın multiplayer modunun ise 60 FPS'de çalışacağını söyledi.

     Rage'in 60 FPS'de çalıştığını, çünkü yarış yaptığımız bölümlerin bunu zorunlu kıldığını belirten Carmack, çok sayıda programcının Rage'in yapımı tamamlandıktan sonra Doom 4 ekibine katılacağını da söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 26 Dk önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 3 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler