Doom Çıkış Tarihi Sızmış Olabilir!

07.01.2016 14:08 Pozan Erten


 
     Duyurulduğu andan itibaren en çok beklenen oyunlar arasında yer alan ve her geçen gün heyecan kat sayısını arttıran yeni Doom oyunu için bir yayınlanma tarihine kavuşmuş olabiliriz. Daha önce de bir çok kazara(!) sızdırma yapan Amazon İtalya şimdi de listelediği Doom adına bir tarih paylaştı.

    Id Software yani serinin yaratıcısı John Carmack tarafından geliştirilen, Bethesda tarafından dağıtalacak Doom'un çıkış tarihi yüksek ihtimalle 30 Haziran olacak. Tatil dönemi için bizlere ekstra heyecan veren bu yayınlanma tarihi çok büyük ihtimalle doğru ve henüz dağıtıcı firma tarafından da yalanlanmadı. Amazon İtalya'nın daha önceki haklı çıktığı sabıkalarını da göz önünde bulundurursak takvimlere bir tık atmak hiç de yanlış olmayacaktır.

     İlgili linke buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 3 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 6 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler