Doom'un Şeytanları, Özel Güçleri ve Güçlü Silahları için Yeni Video Geldi

24.03.2016 18:13 Gökhan Yılmaz

  
     Şimdiye kadar Doom oyunlarında hep şeytanları ve canavarları yok ettik ama şimdi sıra onların yükselişinde. Yeni Doom'un Multiplayer modlarında çeşitli özel güçler toplayarak rakiplerinize üstünlük sağlayabildiğiniz gibi aynı zamanda da şeytanların rolünü üstlenebiliyorsunuz. Bu özellikleri biraz daha detaylı gösteren yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Multiplayer'de oynanabilir dört adet Demon bulunuyor ve bunlardan Baron of Hell ve Prowler'ı videoda görebiliyoruz. Özel güçler arasında ise görünmezlik ve özelliklerini katlayan Quad Damage bulunmakta. Quad Damage canınızı yüksek miktarda arttırırken verdiğiniz hasarı ve hatta sahip olduğunuz diğer Power-up'ların etkilerini de arttırıyor.
 
     Son olarak da elektrikli testere, Gauss Canon ve BFG 9000 gibi silahlar ile ortalığı ne kadar kana bulayacağınızı görebilirsiniz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler