Double Fine'ın Yeni Kickstarter Projesi Duyuruldu

30.05.2013 21:38 Samet Konuksal


    Double Fine Adventure kod adıyla tanıdığımız Broken Age ile birlikte Kickstarter sistemini tanımamıza vesile olan Double Fine, yeni bir Kickstarter projesini duyurdu. Massive Chalice, strateji ve RPG öğelerinin harmanlanmış haliyle karımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
    Belirtilenlere göre Massive Chalice, Fire Emblem, Final Fantasy Tactics ve X-COM gibi oyun serilerini kendine örnek alıyor. Firmanın yeni oyunu, daha önceki Kickstarter projelerinde olduğu gibi destekçiler tarafından şekillenecek.
 
    Oyunun yapısına baktığımızda, ortaçağ temalı bir X-COM'u görüyoruz. Massive Chalice'da, bir kral ve kraliçenin rolünü üstleniyor ve birbirinden farklı orduları yönetiyoruz. Evlilikler ve geliştirmelerin de bulunduğu oyunda yönettiğimiz ordulardaki askerler, her geçen günden sonra daha da yaşlanacak. Yaşlanmanın etkisi askerlerimizin savaşma gücüne etki ederken, savaş dışı ölümlere de sebep olacak.
 
    Kulağa oldukça hoş gelen oyunumuzun Kickstarter sürecinin tamamlanmasına tam 28 gün bulunuyor. Bu süreçte Massive Chalice'in 725 bin dolar toplaması gerekiyor. Oyun, daha şimdiden 145 bin dolarlık bağış toplamış gözüküyor. Henüz yapım sürecinde olan oyunu satın alarak desteklemek için 20 dolar ödemeniz yeterli.
 
    Tamamen üç boyutlu bir şekilde PC, Mac ve Linux için geliştirilen Massive Chalice adına hazırlanan videoya aşağıdan, oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Massive Chalice Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler