Double Fine'ın Yeni Oyunu Hack n' Slash ile Oyunu Hem Oynayın, Hem de Hackleyin

23.03.2014 20:55 Samet Konuksal


    Amnesia Fortnight ismindeki etkinlik sayesinde farklı fikirlere açık olan oyun geliştiricisi Double Fine'ın bu projelerinden birisi de Hack n' Slash'tı. GDC'de oynanabilir olarak sunulan ilginç yapımla ilgili yeni bilgiler geldi. 
 
    Daha önce The Legend of Zelda'dan esinlenerek geliştirildiğini bildiğimiz yapımda ilginç bir özelliğimiz bulunuyor. Gerekli noktalara eriştikten sonra Hack n' Slash'ın dünyasını tamamen değiştirebiliyoruz. Mesela bir bölüm sonu canavarıyla karşılaştınız diyelim, bu yaratığın 'port'una ulaştıktan sonra oyundaki kodlarla oynayabiliyor ve yaratıkla ilgili her şeyi istediğiniz gibi şekillendiriyorsunuz. Örneğin bu boss size çok fazla vuruyorsa, porta erişip hackleme işlemini yaptıktan sonra yaratığın gücünü azaltabiliyor ya da vurduktan sonra canınızın azalmasını değil, artmasını sağlayabiliyorsunuz.
 
    Tabii ki oyunda mühim olan şey, bahsettiğimiz portlara ulaşmak. Bu da biraz risk taşıyor. Örneğin aşağıdaki videoda gösterilen demoda yaratığın port kanalı tam olarak arkasında bulunuyor. O porta erişmek için de biraz dikkatli olmanız gerekmekte. Kotaku'nun yayınladığı bir oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hack'n'Slash Platformlar: PC Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 25 Dk önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler