Dragon Age 2 ve Disney Avatar Eşyaları Live'da

Avatar sistemi Microsoft için büyük bir gelir kaynağı oldu.
31.12.2010 12:52 Ersin Kılıç

 
     Xbox Live'ın geçtiğimiz yıl yapılan güncellemesi ile eklenen Avatar özelliği konsolun en önemli özelliklerinden birisi oldu. Satılan eşyalar ve kostümler ile büyük bir gelir kapısını da açan Avatarlar için yeni kostüm haberleri de gelmeye devam ediyor.
 
     Avatarlar için yayınlanan son içerikler Dragon Age 2, Disney ve Your Shape'ten geldi. Oyuncular Dragon Age 2'den Darkspawn maskesini ve Your Shape'ten spor aletlerini Avatarlarının hizmetine sokabilecek. Disney ise Stitch ve Küçük Deniz Kızı'ndan Sebastian gibi karakterler ile Live'daki yerini almış.
 
     Your Shape ve Disney içerikleri 240 MS puanından satılırken Dragon Age 2 içerikleri ise 400 MS puanından satışa sunulmuş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler