Dragon Age: Dreadwolf Projesinden Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

28.08.2023 18:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın zamanda yayınlanan Giant Bomb podcast'inin bir bölümünde Jeff Grubb, BioWare'deki son işten çıkarmalar hakkında konuştu. Bu işten çıkarmalarla beraber Dragon Age: Dreadwolf projesine ve Mass Effect 5'in gelişim sürecine de yorumlar ekledi.
 
Belirtilene göre Dragon Age: Dreadwolf sürekli olarak ertelenen bir proje
 
 
 
Jeff Grubb, Dragon Age serisinin yeni oyunu Dreadwolf için açıklamalarını genişletti. Bu kapsamda Dreadwolf'un sürekli olarak ertelenen bir proje olduğundan bahsetti. Grubb, başlangıçta oyunun Eylül 2023'te (gelecek ay) piyasaya sürülmesinin planlandığını ancak bu tarihin daha sonra Mart 2024'e kaydırıldığını ve şimdi de 2024 yazına kadar piyasaya sürülmesinin çok zor olduğunu vurguladı.
 
Diğer taraftan Mass Effect 5'in (oyunun adı değişebilir) geliştirilmesinde çalışan kişilerin Dreadwolf projesini desteklemek üzere geçiş yaptığı belirtildi. Mass Effect 5'e odaklanan geliştirme kaynaklarının azalması nedeniyle bu projenin geliştirilmesinde de büyük gecikmeler yaşanması olası.
 
Dragon Age: Dreadwolf oyunculara yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bunun yanı sıra ister Dragon Age evreninde yeni bir oyuncu olun isterseniz hiç giriş yapmamış olun bu oyunun tüm oyunculara hitap edeceği belirtiliyor.
 
Peki siz bu oyunların hangi yıl çıkış yapacağını düşünüyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler