Dragon Age: Dreadwolf için Yeni Fragman Yayınlandı

05.12.2023 15:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici BioWare, Dragon Age Day 2023 etkinliği kapsamında Dragon Age Dreadwolf için yeni bir fragman yayınladı. Ayrıca tam tanıtımın 2024 yazında geleceği duyuruldu. Oyunun şu anda PlayStation Store, Microsoft Store ve Steam sayfaları da açık.
 
Yeni fragman hayranları memnun etmek istiyor
 
 
 
"Thedas Calls" adlı fragman, kaderi artık bıçak sırtında olan vahşi ortam ve gizli büyülerle dolu, tuzaklı labirentlerin ve ışıltılı şehirlerin canlı diyarı Thedas'a ilk bakışı sunuyor. Tanıtımla beraber yine burada bu diyarın yeni bir lidere ihtiyacı olduğu ortaya çıkıyor. Ve kimsenin beklemediği bir lider olarak biz de buradaki yerimize alabiliriz. Aksiyon ve rol yapma deneyimiyle beraber bizlere sunulmak istenen bu yapım içerisinde cesur bir hikaye bizleri bekliyor. Aynı zamanda ilgi çekici karakterleri de burada görebiliyor ve onlarla etkileşime girebiliyoruz.

Oyun içerisinde lider olma yolunda ilerleyebiliyor ve bu amaç uğruna kendimizi feda edebiliyoruz. Dram ve romantizm içeriklerinin de bulunduğu bu yapımda sıra dışı bir ekip kurabiliyor ve bununla beraber de büyük bir mücadeleye atılmayı bekliyoruz.
 
İşte fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler