Dragon Age Legends'ı İndirip Oynayabilirsiniz

20.06.2012 13:45 Gökhan Yılmaz

 
     Dün yapılan bir açıklama ile EA'in en popüler Facebook ve Google+ oyunlarından biri olan Dragon Age Legends'ın kapatıldığı ve kullanıcılara offline sürümlerin dağıtılacağı açıklanmıştı. Oyun indirmeye açıldı ve artık ilerlemek için arkadaşlarınızı davet etmek zorunda olmadan, eşya satın almaya gerek kalmadan oyun offline olarak oynayabiliyorsunuz.
 
     Oyunu çalıştırabilmek için öncelikle Adobe Air'a sahip olmanız gerekiyor. Eğer sizin bilgisayarınızda yüklü değilse buradan indirerek yükleyebilir ve sonra oyunun dosyasını buradan (166 MB) indirerek Dragon Age macerasına başlayabilirsiniz. Yapımcılar, online sürümlerde bulunan kullanıcı hesaplarını bir şekilde bu offline sürüme aktarmaya çalışıyorlar. Bu sayede eski oyundaki karakterlerinizi tekrar alıp kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Legends Platformlar: PC Geliştirici: EA 2D Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler