Dragon Age: Legends'tan Yeni Ayrıntılar

Legends, popüler RPG oyununun sıra tabanlı 2D versiyonu olacak
27.01.2011 07:59 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz Kasım ayında EA tarafından duyurulan Facebook oyunu Dragon Age: Legends ile ilgili yeni bilgiler duyuruldu. Legends'ı oynayarak Dragon Age 2'de iki yüzük, iki Amulet ve bir adet kemerin kilidini açabileceksiniz.
 
     BioWare, bu eşyaların isimlerini açıkladı. Dragon Age 2'deki yüzüklerden Evra's Might ve Air of Confidence, Amulet olarak Ivo Family Crest ve Dura's Blue Flame ile Evra's Trophy Belt ismindeki kemer oyunda kilitli olarak gelecek. Mart ayında piyasaya çıkacak oyundaki bu eşyaları, Şubat ayından itibaren oynayabileceğiniz Dragon Age: Legends ile açabileceksiniz. Oyunun beta testleri henüz başlamadı fakat şimdiden beta için kayıt yaptırabilirsinizDragon Age: Legends'ın web sitesine girerek EA hesabınız ile betaya başvurabilirsiniz. Oyunun nasıl bir şey olacağını merak ediyorsanız aşağıda bir kaç ekran görüntüsü bulunuyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Legends Platformlar: PC Geliştirici: EA 2D Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 7 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 7 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler