Dragon Age: Origins Uzakdoğu Yolunda

03.11.2010 13:04 Alkan Adakaner


 
    Bir süre önce Spike'ın multiplatform bir oyunu yerelleştirme projesini olduğu açıklanmıştı. Bu oyun Dragon Age: Origins gibi görünüyor. Gamestar'ın listesinde oyunun Japonya'daki yayıncısının Spike olduğunu görma şansı yakalıyoruz.
 
     Metacritic ortalaması 86 olan ve 3.2 milyon adet satan Dragon Age: Origins, 27 Ocak'ta 8.190 Yen karşılığında satışa çıkacak. Oyunun Japonya sürümü diğer bölgelerle benzer içeriklere sahip olacak. 
 
    Şu an oyunun sadece PS3 sürümü listelenmiş, ama Japonya'daki Xbox 360 kullanıcıları da oyuna ilgi göstereceğinden Japonlar muhtemelen bu konsolda da oyunu görme şansı yakalayacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age : Origins Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 3 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 4 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler