Dragon Age: Origins'in Hayran Güncellemesi 790 Hatayı Düzeltiyor

21.01.2019 09:36 Gazali Çetinkaya

 
Paul Escalona (Qwinn) adlı kullanıcı Dragon Age: Origins'in PC versiyonu için bir güncelleme yayınladı ve bu güncelleme 790 hatayı düzeltiyor ve ayrıca gizli diyalogları, hikaye seçimlerini ve eşyaları iyileştiriyor.
 
Bunun yanı sıra güncelleme orijinal sürümünden kesilmiş içeriği oyunun dosyalarından bulup geri döndürüyor. Bunlar BioWare'deki geliştiricilerin uygulamak için zaman bulamadıkları içerikler ve bazıları Morrigan'ın inancını değiştirebilirsiniz. Dwarf Noble Origin hikayesinde Mandar Dace'e merhamet gösterebilirsiniz. Alistair onu kral yapmadığın için sana teşekkür edebilir. Shale yakalama görevi sırasında seni kurtarabilir gibi. 
 
Paul Escalona güncelleme ile olarak "Buradaki amacımın oyunu düzeltmek olduğunu, kendi isteğime göre değiştirmeler yapmadığımı unutmayın. Sadece, geliştiriciler tarafından daha fazlasının amaçlandığına inandığım yerlerde değiştirme yaparım. Diğer bir deyişle, hataları gidermeye çalışıyorum. Gerçek hataları." dedi ve savaş mekaniğini, grafikleri ve doku sorununu iyileştirmekle ilgilenmediğini ekledi.
 
İlk olarak Haziran 2017'de yayınlanan ve düzenli olarak güncellenen Qwinn's Ultimate DAO Fixpack adlı hayran yapımı güncelleme şu anda 3.4 sürümü ile Nexus Mods üzerinde ulaşılabilir durumda. Güncellemenin tüm detaylarına ve indirme linkine Nexus Mods sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age : Origins Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler