Dragon Quest XI PS4 ve 3DS Oynanış Videosu

19.12.2016 15:15 Gazali Çetinkaya

   Square Enix Japonya, Jump Festa 2017 etkinliği esnasında Dragon Quest XI için PlayStation 4 ile 3DS sürümlerinden oluşan yeni oynanış görüntüleri ve bir adet sinematik video paylaştı.
 
   Dragon Quest XI için paylaşılan oynanış görüntülerine aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Videonun ilk yarısı PlayStation 4 sürümüne ikinci yarısı ise 3DS sürümüne aittir. 
 
 
 
   Videonun ikinci yarısında sizin de görebileceğiniz üzere Dragon Quest XI'in 3DS sürümü iki farklı oyun deneyimi sunuyor. Oyunu ister üst ekrandan 3D olarak isterse de alt ekrandan eski usul 2D olarak oynayabiliyorsunuz. 
 
   Oyunun karakterlerine odaklanan sinematik videoya ise aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 
 
 
 
   Dragon Quest XI, 2017 yılı içerisinde Japonya'da çıkış yapacak.
 
   Oyun, videoları gösterilen PlayStation 4 (Unreal Engine 4) ve 3DS sürümlerinin yanı sıra Nintendo Switch için de gelecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest XI Platformlar: 3DS PS4 Geliştirici: Toylogic Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 29 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler