Dragon Quest X'ten Yeni Görseller

Partinizi toplayın, 5 kıtada maceraya çıkıyoruz
26.10.2011 21:39 Alkan Adakaner

 
      2012 yılında Wii için piyasaya çıkacak olan Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes'ın yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntülerde yapay zeka  tarafından yönetilen karakterlere de rastlıyoruz.
 
     Bu arada oyunda başkasının partisine girip orada ne kadar süreyle kalacağımızı da ayarlayabildiğimiz belirtelim. Yani belli görevlerde sonuna kadar kalmak zorunda değilsiniz.  Ayrıca partinizde yapay zekaya sahip olan karakterlerle de başkasının partisine girme imkanınız da bulunuyor.
 
      Aşağıda yeni görüntüleri bulabilirsiniz. Bu görüntüler oyunun Wii sürümüne aittir. Şu ana kadar Wii U sürümüne ait ekran görüntüsü yayınlanmadı.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler