Dragon’s Crown, VanillaWare'in En Pahalı Oyunu

25.07.2013 08:59 Alkan Adakaner


     Oldukça kaliteli 2D aksiyon oyunlarıyla tanınan VanillaWare'in yeni oyunu Dragon's Crown, Atlus'un yardımlarıyla geliştirilen bir aksiyon-rpg oyunu. Bu oyunun maliyeti ile ilgili VanillaWare'den bir açıklama geldi.
 
     Sonbahar'da Avrupa'da piyasaya çıkacak oyunun maliyetinin 100 milyon Yen yani yaklaşık 1 milyon dolar olduğu açıklandı. Stüdyo yetkilileri daha önceki hiç bir projelerinin maliyetinin bu kadar yüksek olmadığını söylüyorlar.
  
     Başarılı oyunların bu maliyetle piyasaya çıktığında kâr etmelerinin oldukça kolay olduğunu biliyoruz. PS3 ve PS Vita için Sonbahar'da Avrupa'da çıkacak oyun bakalım beklentileri karşılayacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Crown Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: Vanillaware Dağıtıcısı: Atlus Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler