Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı

29.03.2024 16:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için ilk güncelleme yayınlandı. Açıklanan detaylara göre yeni güncelleme ile beraber artık daha stabil bir şekilde oyunu oynayabilecek ve böylece akıcı bir oyun deneyimi elde edebileceksiniz.
 
Dragon’s Dogma 2 ilk güncellemesi birçok sorunu ortadan kaldırıyor
 
 
 
Detaylara bakacak olursak güncelleme ile kayıtlı verilerinizin yanı sıra aynı zamanda yeni bir oyun daha başlatma seçeneği oyuna dahil edildi. Bunun dışında DLSS Super Resolution seçeneği ile beraber artık görüntü kaliteniz daha da artacak. Güncelleme diğer taraftan oyuncuların kendi evlerini (kurtarabilecekleri ve dinlenebilecekleri) edinmelerine olanak tanıyan görevi oyunun başlarında kullanılabilir hale getiriyor.
 
Bu gelişmelerin dışında çeşitli metin görüntüleme sorunları ortadan kaldırıldı ve metinlerde yer alan hatalar düzeltildi. Son olarak geliştirici ekibin DLSS 3 Frame Generation ve FSR 3.0 desteğini resmi olarak ne zaman ekleyeceği şu an için bilinmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma II Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler