Dragon’s Dogma 2'ye İlaç Gibi Mod: Hızlı Seyahat Modu Yayınlandı

12.04.2024 22:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için yeni modlar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan yeni bir paket oyunda yer alan en büyük sorunlardan birini ortadan kaldırıyor ve hızlı seyahat sistemini getiriyor.
 
Tüm önemli konumlara ışınlanabiliyorsunuz
 
 
 
Mod geliştiricisi 'rthomasv3' tarafından bizlere sunulan yeni mod içerisinde tüm önemli konumlara ışınlanabiliyor ve büyük oranda zamandan tasarruf edebiliyorsunuz. Işınlanırken sadece kendinizi değil aynı zamanda ekip üyelerini de dahil edebiliyor ve doğrudan hep birlikte hızlı seyahat sistemini kullanabiliyorsunuz. Bu sayede ışınlanmak için artık herhangi bir taşa veya kristale gerek kalmıyor.
 
Bildiğiniz üzere Dragon's Dogma 2 içerisinde sınırlı sayıda ışınlanma taşları bulunuyor. Bu taşları elde etmek için bir hayli mücadele vermeniz gerekiyor (Ayrıca para vererek DLC şeklinde alabiliyorsunuz). Zaten geliştirici ekip oyunda herhangi bir hızlı seyahat sistemini uygun bulmadığı için oyuncular daha çok bir yerden bir yere gitmek için koşabiliyor veya uygun bir binek araç kiralayıp ilerlemek durumunda kalıyor. Ancak bunlar oldukça yavaş.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve hızlı seyahat sistemi ile beraber oyunda önemli bölgelere doğrudan ışınlanabilirsiniz. Ancak oyunun keyfini geze geze keşfede keşfede çıkarmak istiyorsanız bu modu es geçebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma II Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 1 Dk önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 10 Dk önce Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler