Dragons Dogma 2'de Oyuncular Kratos, Gandalf ve Geralt'ı Oluşturdu!

10.03.2024 21:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulacak olan devam oyunu Dragon's Dogma 2 için yeni içerikler ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oyunun karakter oluşturma demosu yayınlandı ve tamamen ücretsiz bir şekilde oyunculara sunuldu. Oyuncular bu demo ile beraber karakterlerini oluşturabiliyor ve tam oyuna bu karakterlerini aktarabiliyor.
 
Dragons Dogma 2'de sevilen karakterler bir kez daha karşımızda 
 
 
 
Demo sayesinde ortaya eğlenceli karakterler çıkıyor ve burada kullanıcılar diğer oyunlardan aşina olduğumuz Kratos, Gandalf, Geralt ve Paul gibi karakterleri oluşturarak sosyal medya üzerinden paylaşımlarını gerçekleştiriyor. Karakter oluşturma demosuna bakacak olursak gerçekten detaylı bir sistemin olduğundan bahsedebilir ve oluşturulan bu karakterlerin de bir hayli benzediğini söyleyebiliriz.
 
Yukarıda bahsettiğimiz karakterlerin dışında aynı zamanda Michael Jackson bile oluşturulmuş durumda. Beklenen yapımlar arasında yer alan aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2, 22 Mart tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC platformuna çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Oyun şu anda ön siparişleri açık durumda ve Steam platformu üzerinden 50 dolarlık fiyat etiketi ile siparişinizi verebilirsiniz. Diğer taraftan Xbox sahibiyseniz 1.349 Türk Lirası'ndan, PlayStation sahibiyseniz de 1.879 Türk Lirası'ndan oyunu satın alabilirsiniz.
 
Michael Jackson 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma II Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 7 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 7 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler