Dragon's Dogma 2'nin DLC Paketleri Bu Kadarına da Pes Dedirtti

23.03.2024 18:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından piyasaya sürülen aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 şu anda büyük eleştirilerle karşı karşıya kalmış durumda. Steam'de oldukça karışık incelemelere sahip olan bu yapım, büyük oranda hem optimizasyon hem de DLC paketleri sebebiyle olumsuz yorumların hedefinde.
 
Oyun şu anda 21 DLC'ye sahip 
 
 
 
Dragon's Dogma 2’nin çıkışı ile beraber 21 ayrı DLC paketinin listelendiğini gördük. Bu kadar fazla DLC paketinin olması elbette oyuncuları bir hayli sinirlendirdi ve oyunda yer alan bazı temel unsurlara bile belli bir miktar para ödedikten sonra erişilebiliyor. Ancak yine de bazı öğeleri para vermeden emek harcayarak elde edebiliyorsunuz.
 
Örneğin oyun içerisinde yer alan ve hızlı seyahat yapmak için kullanabileceğiniz taşlar ücretli olarak satılıyor. Bunun dışında karakterinizin görünümünü ve saç stilini değiştirmenize olanak tanıyan "Art of Metamorphosis" de DLC paketleri arasında yer alıyor. Ancak bazı kullanıcılar "Art of Metamorphosis" öğesini oyun içerisinde bulabildiğini aktarıyor.
 
Bu tarz içeriklerin oyun dahilinde ücretli olması bir hayli eleştirilen kısımlar arasında bulunuyor. Ancak bunun dışında oyunda optimizasyon sorunlarının olduğundan da bahsedelim. Özellikle kalabalık şehirler içerisine girdiğinizde kare hızlarının bir hayli düştüğü belirtiliyor.
 
DLC listesi
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma II Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler