Dragon’s Dogma 2'nin Sadece PC'de 60 FPS Çalıştığı Bildiriliyor!

03.02.2024 16:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Dragon's Dogma II'den yeni detaylar ortaya çıktı. Ortaya çıkan detaylara göre oyunun önizleme sürümünü oynayan oyuncular, konsollarda 30 fps'e kilitli olduğunu aktarıyor. Aynı zamanda bazı raporlar oyunun sadece PC platformunda 60 fps ile çalışacağını bildiriyor.
 
Çok beklenen yapımlar arasında yer alıyor 
 
 
 
Bildiğiniz üzere geliştirici ekip henüz oyunun konsol performans modlarını açıklamamış durumda. Dolayısıyla burada hala bekleyiş sürüyor. Diğer taraftan oyunun PC sistem gereksinimleri geçtiğimiz Kasım ayında açıklandı ve oldukça yüksek bir sistem gereksinim içeriği ile karşılaştık.
 
Serinin devam oyunu olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen Dragon's Dogma II, açık dünyası, karakterleri, ortamları ve aksiyon sistemi ile beraber dikkatleri üzerine çekiyor. Oyunda ayrıca DLSS 3 Frame Generation desteği bulunuyor. Bu destekle beraber oyunu PC platformunda oynayanlar daha akıcı bir hale getirebiliyor.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan bu yapım 22 Mart tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma II Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler