Dragon's Dogma'da Karakter Özelleştirme Görselleri

Karakterinize istediğiniz görünümü verin ve sinematiklerde de bu değişiklikler fark edilsin
17.09.2011 11:28 Alkan Adakaner


    Capcom'un açık dünya öğelerine sahip aksiyon-rpg oyunu Dragon's Dogma'nın yeni ekran görüntüler karakter özelleştirme sistemi hakkında bilgi veriyor. Capcom anlaşılan bu konu üzerinde önemle duruyor.
 
    Karakterimizin yaşını, yüzünü, boyunu ve ten rengini de ayarlayabileceğimiz bu sistemin en önemli özelliği karakterler üzerinde yaptığımız değişikliklerin sinematikleri de etkileyecek olması. Aşağıdaki ekran görüntülerinden bunu anlamamız mümkün.
 
    2012 yılında Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Dragon's Dogma'nın co-op desteği ile de büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Yeni görseller aşağıda.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Saat önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 7 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler