Dragon's Dogma'nın PC Sistem Gereksinimleri ve Çıkış Tarihi Geldi

17.12.2015 22:59 Berkay Öztürk


     Dragon's Dogma geçtiğimiz aylarda PC için duyurulmuştu. Şimdi Capcom, oyun için tam çıkış tarihi ve sistem gereksinimlerini duyurdu.
 
     Capcom, duyurusunda oyunun 4K'da ve 60 FPS'de akıcı bir şekilde çalışacağını söylemişti. Hatta oyunda herhangi bir FPS kilidi yok ve eğer iyi bir PC'niz varsa, 60 FPS'nin de üzerine çıkabileceksiniz. Bunun dışında oyuncular, oyunu kendi istekleri doğrultusunda 30 ya da 60 FPS'ye kilitleyebilecek. 
 
     Duyuruda oyunun klavye ve mouse ikilisine ek olarak, Xbox One, Steam ve DualShock destekli olacağı söylendi. The Dark Arisen çıkışını gerçekleştireli, 2016 itibariyle, 4 yıl oluyor. Bu yüzden PC'nizi zorlayacak bir oyun sayılmaz, ancak PC'nizin oyunu çalıştırıp çalıştırmayacağını merak ediyorsanız, sistem gereksinimleri şöyle: 
 
Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows Vista ya da daha üstü
İşlemci: Intel Core i5-660 CPU ya da dengi bir işletim sistemi
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Radeon HD5870 ya da dengi bir ekran kartı
DirectX: Version 9.0c
HDD: 22 GB boş alan
 
Önerilen Sistem Gereksinimleri  
İşletim Sistemi: Windows Vista ya da daha üstü
İşlemci: Intel Core i7-4770K ya da dengi bir işletim sistemi
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 760 ya da dengi bir ekran kartı
DirectX: Version 9.0c
HDD: 22 GB boş alan 
 
     Oyunun PC versiyonu, dokuz yeni kazanım, özelleştirilebilir klavye mouse desteği ve çıkan bütün DLC'leri de içerecek. Şu anda Steam'de ön ödemeye açık durumda ve 60 TL'lik bir fiyatı olan oyun 16 Ocak itibariyle çıkışını gerçekleştirecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma: Dark Arisen Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 16 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler