Dreadlands Steam'de Erken Erişime Açıldı

10.03.2020 17:53 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını Fatshark ve geliştiriciliğini Blackfox Studios'un üstlendiği paylaşımlı, çevrimiçi bir dünyada geçen sıra tabanlı strateji oyunu Dreadlands bugün itibarıyla PC için erken erişime açıldı.

Steam'de 17 Mart'a kadar %10 indirimle 28,80 TL'den satışta.

Erken erişim versiyonu ana hikayenin üçte biri, her biri kendine özgü hikayelere ve altı birliğe sahip iki farklı çete grubu, 9 farklı dünya bölgesi, PvP, tonlarca yan görev ve silah içeriyor.
 
Oyunun yaklaşık 6 ay kadar erken erişimde kalması planlanıyor. Tam sürüm ile birlikte oyuna co-op, PvP sezonları ve sıralamalar, Skarbacks adlı bir çete grubu, sonsuz zindanlar, yeni görevler, üs yönetimi ve yükseltmeler ve ana hikayenin tüm bölümleri eklenecek. 
 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreadlands Platformlar: PC Geliştirici: Blackfox Studios Dağıtıcısı: Fatshark Tür: sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu Çıkış Tarihi: 11 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler