Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Dreadlands Duyuruldu

08.04.2019 14:14 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Fatshark ve geliştirici Blackfox Studios paylaşımlı, çevrimiçi dünyada geçen sıra tabanlı strateji oyunu Dreadlands'i duyurdu. Bu yıl içinde çıkış yapacak. Şimdilik sadece PC platformu için doğrulandı.

Oyunun Fatshark tarafından paylaşılan tanıtım yazısı:
 

Renkli kıyamet sonrası bu dünyaya hoş geldiniz ve iyi şanslar.

Dreadlands, Glonithium kısaca “Glow” adı verilen değerli bir kaynak için savaştığınız paylaşımlı dünyada geçen sıra tabanlı bir çatışma strateji oyunu. Haydutlar ve paralı askerlerden oluşan çeteniz ile birlikte Dreadlands'in birçok bölgesini gezerek oyunun yemyeşil dünyasını keşfedin. 
 
Dreadlands oyuncuların sıkça karşılaştığı ve birbirleriyle etkileşime geçtiği kıyamet sonrası paylaşımlı bir dünyada geçiyor. Tehlike her köşeye gizleniyor, bazen co-op PvP'lerde bazen de kanlı PvP savaşlarında. 

 
Duyuru fragmanı veya oynanış görüntüsü yayınlanmadı. İlk ekran görüntülerine oyunun resmi websitesi üzerinden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreadlands Platformlar: PC Geliştirici: Blackfox Studios Dağıtıcısı: Fatshark Tür: sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu Çıkış Tarihi: 11 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler