Dreamfall Chapters Yeni Nesle de Geliyor Gibi

27.06.2013 07:39 Alkan Adakaner


     Şu an için Dreamfall Chapters: The Longest Journey'i PC için hazırlayan Red Thread Games gözünü yeni nesil konsollara da dikmiş görünüyor. Yetkililerin açıklamasına göre oyunun Xbox One ve Playstation 4 sürümleri çok ciddi bir şekilde düşünülüyor. Muhtemelen kaynak ve eleman ayarlamaları yapıldıktan sonra oyun yeni nesile de duyurulacak.
 
    Diğer taraftan Dreamfall Chapters'ı Nintendo Wii U için de düşündüklerini söyleyen yetkililer konsolun gücünün yeni neslin gerisinde olmasından dolayı bu konuda emin olamıyorlarmış. Yine de Wii U sürümü de ihtimaller dahilinde.
 
    Kickstarter projesi son derece başarılı olan Dreamfall Chapters: Longest Journey'nin gelecek yıl piyasaya çıkarılmasının planlandığını belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreamfall Chapters: The Longest Journey Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Red Thread Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 3 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 4 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 6 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 7 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler