Dreamfall Chapters'ın PS4 Sürümü Düşünülüyor

Playstation 4 çok sayıda bağımsız yapıma ev sahipliği yapacak gibi görünüyor
26.05.2013 09:27 Alkan Adakaner


     Dreamfall Chapters: The Longest Journey'nin konsollara gelebileceği geliştirici Red Thread Games tarafından daha önce açıklanmıştı. Şimdi hangi konsollara gelebileceği yavaş yavaş netleşiyor. Stüdyonun başındaki isim Ragnar Tørnquist bu konuda bir açıklama yaptı.
 
     Norveçli stüdyo oyunun Playstation 4'e getirmenin yollarını araştırmaya başlamış bile. Muhtemelen Sony'nin bağımsız geliştiricilere verdiği destek sayesinde bu merakla beklenen oyunu PS4'te de görme şansı yakalayacağız.
  
    Diğer taraftan Ragnar Tørnquist'in açıklamalarına göre Xbox One'ın duyurusu kendilerini hiç etkilememiş. Microsoft'un bağımsız geliştiricilere karşı daha açık bir politika izlemesini beklediklerini söyleyen yetkili, Xbox Live'ın bağımsız geliştiriciler için çalışma şeklinde herhangi bir değişiklik olmamasından şikayetçi.
 
    Bildiğiniz gibi Microsoft, bağımsız geliştiricilerin bir yayıncı bulmadan doğrudan oyunlarının Xbox Live'da yayınlamasına izin vermiyor. Sony ve Nintendo ise geliştiricilere bu imkanı veriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreamfall Chapters: The Longest Journey Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Red Thread Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler