Driver: San Francisco'dan Senaryo Modu Videosu

Oyunumuz takip sahneleri üzerine kurulu
15.07.2011 10:45 Alkan Adakaner


    Ubisoft, Driver: San Francisco'ya ait yeni bir video yayınlandı. Bu videoda oyunun tek kişilik modunda neler yapabileceğimiz anlatılıyor. 
 
     Videodan da anlacağımız üzere ana karakterimiz John Tanner'ın ama hapisten kaçan Charles Jericho'yu durdurmak. Bunun için de serbest dünyaya sahip oyunda ana görevleri bitirmeniz gerekiyor. Bu görevler size sırasıyla verilecek.
 
     Tabi oyunumuz serbest dünya öğelerine sahip olur da yan görevler olmaz olur mu? Yine bu videoda bir itfaiye aracıyla bir tanker'i soğutmaya çalıştığımızı görüyoruz. Bunun gibi görevlerin ana senaryo ile hiç bir bağlantısı bulunmuyor, yani onları yapmak zorunda değiliz; fakat bu tür görevlerin bize getirilerinin de olacağını unutmamak gerek.
 
     120 lisanslı aracın bulunacağı Driver: San Francisco'da kendimiz büyük bir garaj oluşturabileceğiz gibi görünüyor. Bu araçlar arasında klasiklerin yanı sıra modern canavarlar da olacak. İsterseniz sadece görünüşünü beğendiğiniz bir aracı alıp modifiye ederek daha iyi bir arabaya sahip olabileceksiniz.
 
      Yine bu videoda gördüğünüz üzere şehirdeki bazı yarışlara katılıp veya çeşitli eşyaları toplayıp yepyeni özelliklere ve görevlere de ulaşabileceksiniz. Anlayacağınız oyun çok yoğun bir dünyaya sahip olacak.
 
      Avrupa'da 2 Eylül'de piyasaya çıkacak olan oyun PC, Playstation 3, Xbox 360 ve Wii için geliştiriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Driver: San Francisco Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Reflections Interactive Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler