Drug Dealer Simulator'ın Demosu Yayınlandı

06.03.2020 16:33 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Movie Games S.A. ve PlayWay S.A.'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Byterunners Game Studio'nun yaptığı Drug Dealer Simulator'ın demosu Steam üzerinden yayınlandı. Demonun geçen hafta çıkması gerekiyordu ancak birkaç düzeltme yapılması gerektiği için 1 hafta ertelendi.
 
Oyunun tam sürümü PC için 2020'nin ilk çeyreğinde yayınlanacak. Oyunda Türkçe altyazı ve arayüz desteği de bulunacak. Oyunun demosu için yayınlanan fragmanı ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Hiç yasal veya ahlaki sonuçların olmadığı bir dünyada kendi suç imparatorluğunuzu kurmayı ve büyütmeyi düşündünüz mü? Drug Dealer Simulator sayesinde bu düşüncenizi yerine getirebilirsiniz.
 
Hikayenizi küçük ve kirli bir yerde başlatın. Kendinize çalışanlar bularak, bölgenizi kontrol etmeye ve tehlikeli işlere girmeye başlayın. Dahi bir iş adamı veya bir gangster olun. Bu tamamen size kalmış.
 
Ama dikkat edin, suç dünyasında hiçbir şey kolay değil. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Drug Dealer Simulator Platformlar: PC Geliştirici: Playway Dağıtıcısı: Movie Games S.A. Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler