Drug Dealer Simulator 16 Nisan'da PC için Çıkacak

20.03.2020 15:37 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı PlayWay ve geliştirici Byterunners Game Studio, Drug Dealer Simulator'ın çıkış tarihini yeni bir fragman eşliğinde duyurdu.

16 Nisan'da Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Türkçe arayüz ve altyazı desteğine sahip olacak.
 
Drug Dealer Simulator adında da anlaşılacağı üzere bir uyuşturucu satıcısı simülatörü.
 
Oyuna kirli küçük bir apartman dairesinde başlıyorsunuz ve bölgeleri kontrolünüz altına alarak, sizin için çalışacak kişileri ekibe dahil ederek ve sokaklarda riskler alarak işleri büyütmeye ve en nihayetinde kendi suç imparatorluğunuzu kurmaya çalışıyorsunuz. İş adamı veya gangster mi olacağınız size kalmış.
 
Güç, para ve saygı kazandıkça yapmış olduğunuz eylemlere göre düşman veya dost kazanacaksınız. Tabii polisleri de unutmamak lazım. Kazandığınız paraları harcamak için de barlardan striptiz kulüplerine kadar birçok seçeneğiniz olacak. 
 
Steam sayfası: store.steampowered.com/app/682990/Drug_Dealer_Simulator 
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Drug Dealer Simulator Platformlar: PC Geliştirici: Playway Dağıtıcısı: Movie Games S.A. Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler