DuckTales Remastered 2010'dan Beri Düşünülüyormuş

19.05.2013 08:25 Alkan Adakaner


    Bazen geliştireceğiniz oyun belki uzun geliştirme süresi istemeyebilir, ama ortaya çıkan çok sayıda faktör nedeniyle beklemek zorunda kalırsınız. Capcom da DuckTales'i yeniden hayat döndürmek için uzun süre beklemiş.
 
    Capcom yetkililerinin açıklamasına göre DuckTales Remastered'ı 2010 yılından beri geliştirmeyi düşünüyorlarmış. Buna rağmen Disney ile anlaşma sağlamak 2011 yılının ortasını bulmuş. Disney'den olumlu yanıtlar gelince 2011 yılının sonuna doğru oyunu HD olarak sunmak için çalışmalara başlanmış.
 
    Çok sayıda oyuncu DuckTales'in yenilenmiş grafiklerle ve ses kalitesiyle oyun dünyasına dönmesinden oldukça memnun. Capcom bir süre önce daha fazla klasiğini yeniden oyun dünyasına kazandırmak istediğini de açıklamıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DuckTales Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Capcom Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler