Dune Filmi Ertelendi

05.10.2020 23:28 Özgür Eroğlu

 
İlk kitabı 1965 yılında yayınlanan, Frank Herbert’ın Dune serisinin film uyarlamasının vizyon tarihi ne yazık ki ertelendi.
 
Aslında filmin yapım aşaması zaten bitirildi, ancak salgının sebep olduğu gişedeki düşüşten dolayı film ertelendi. Normalde 18 Aralık'ta vizyona girecek olan film, ne yazık ki 1 Ekim 2021'e ertelendi. 
 
Bu şekilde de The Batman ve Dune'un vizyon tarihi aynı olmuş oluyor. Ancak stüdyo bu kadar büyük iki filmi aynı gün vizyon sokmayacaktır, yani çok büyük ihtimalle The batman filmi de ertelenecek.
 
Dune’un yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dune'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Herbert Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 19 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler