Dune Filminin Resmi Logosu Tanıtıldı

29.01.2020 23:08 Özgür Eroğlu

 
Frank Herbert'in ilk kez 1965 yılında yayınladığı Dune adlı serinin bildiğiniz gibi bir filmi şu anda yapım aşamasında. Filmin de bugün logosu paylaşıldı ve gerçekten Dune'u güzel yansıtan bir logo.
 
Dune serisi Bilim Kurgu kitapları arasında her zaman özel yeri olan ve türünün en kalitelilerinden birisidir. Daha önce filmi çekilmiş olsa da çok da başarılı olduğu söylenemez. Ancak yeni filmin kadrosundan dolayı heyecanlanmamak elde değil. 
 
Filmin yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filme dair ilk paylaşılan görseller gerçekten Dune Evreni'ni çok iyi yansıtıyordu. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor.
 
Bilim Kurgu kitaplarının en önemli yazarlarından biri olan 2001: A Space Odyssey ve Çocukluğun Sonu gibi kitapların yazarı, İngiliz Şövalyelik Nişanı'na sahip Arthur C. Clarke, Dune ile ilgili olarak "Yüzüklerin Efendisi ile kıyaslanabilecek tek şaheser kurgu romandır." demişti.
 
Bahsi geçen yeni logoyu aşağıda bulabilirsiniz. Aşağıdaki Tweet'te görebileceğiniz logo, filmin resmi logosu. Dune ise 18 Aralık 2020'de vizyona girecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dune'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Herbert Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 5 Dk önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 2 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler