Dune: Spice Wars için ilk Oynanış Fragmanı Yayınlandı

15.02.2022 19:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Funcom, Dune: Spice Wars için ilk oynanış fragmanını yayınladı. Spiro Games tarafından geliştirilen Dune: Spice Wars, gerçek zamanlı bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkacak.
 
Dune: Spice Wars'da oyuncular, evrendeki en değerli ve stratejik olarak önemli kaynak noktalarına hakim olacak ve büyük gruplardan birini kontrol edecek.
 
Eleştirmenlerce beğenilen Northgard'ın geliştiricilerinden 4X öğelere sahip gerçek zamanlı bir strateji oyunu. Oyun, Frank Herbert'in çığır açan Dune evreninde geçiyor. Fraksiyonunuza liderlik etmeli ve zorlu çöl gezegeni Arrakis üzerinde kontrol ve hakimiyet için savaşmalısınız. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dune: Spice Wars Platformlar: PC Geliştirici: Shiro Games Dağıtıcısı: Shiro Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 4 Dk önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler