Dungeons & Dragons: Daggerdale'dan Yeni Video

Kimse yolculuk rahat geçecek demedi!
23.04.2011 18:09 Gökhan Yılmaz

 
     Bedlam Games tarafından geliştirilen Dungeons & Dragons: Daggerdale için The Journey Begins (Yolculuk başlıyor) isminde yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Tek kişilik ve co-op seçenekleri sunan yapım, önümüzdeki ay çıkacak RPG'ler arasında yerini alacak.
 
     Tanıtım videosunda şeytani Rezlus'a karşı güçlerinizi birleştirip Tower of the Void'de savaşacağınız ve maceranın başlayacağı anlatılıyor. Dalelands'ı ele geçirmeyi planlayan Rezlus ve gizli topluluğu Zhentarim'i durdurmak için yapılan çağrıya kulak verecek misiniz? Karar sizin.
 
     Dungeons & Dragons: Daggerdale 24 Mayıs'ta Kuzey Amerika'da PC, PS3 ve X360 için çıkacak. Avrupa çıkış tarihi henüz kesinliğe kavuşmadı. Aşağıdaki oynatıcıdan tanıtım videosunuz izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeons & Dragons Daggerdale Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bedlam Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler