Dungeons & Dragons Yeniden Beyaz Perdeye Uyarlanıyor

02.08.2019 16:07 Özgür Eroğlu

 
Daha önce 2000 yılında Jeremy Irons, Marlon Wayans, gibi ünlü oyuncularla beyaz perdeye uyarlanan ancak D&D fanlarının yoğun nefretine maruz kalan Dungeons & Dragons tekrar beyaz perdeye uyarlanıyor. 
 
Dungeons & Dragons temelde bir masa oyunu. Herkesin kendi karakterini yaratıp geliştirdiği, fantastik bir dünyanın içinde geçen ve bol bol zar atıp konuştuğu bir oyun. Dungeons & Dragons ilk olarak 1974 yılında Gary Gygax ve Dave Arneson'ın rulebook adlı kitabı ile ortaya çıktı. Ortaçağ Avrupası'nda geçen Dungeons and Dragons, elflerin, hobbitlerin, cücelerin ve insanların yer aldığı bir dünyaya sahip.
 
2021 yılında gösterimde olması planlanan filmin şu an için bir yönetmen arayışında olduğunu söyleyebiliriz. Şimdilik görüşülen isimler ise Spider-Man: Homecoming, Vacation gibi filmlerden tanıdığımız Jonathan Goldstein ve Goldstein'a eşlik eden John Francis Daley.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeons and Dragons Online Platformlar: PC Geliştirici: Turbine Games Dağıtıcısı: Atari Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler